Lagerreoler Arkivreoler Reolsystemer

Combi Industri producerer et solidt og populært reolsystem til både private og erhverv, der ønsker effektiv opbevaringsplads.

Vores reolsystemer bliver brugt som både arkivreoler- og som lagerreoler og de giver en fleksibel mulighed for opbevaringsplads og vort eget unikke design. Vores komplette lager- og arkivreoler kan fås i mange forskellige størrelser og leveres i præcis den RAL farve, du ønsker. Reolerne males som udgangspunkt i platingrå Ral 7036 og lysgrå Ral 7035, men ønsker du en anden Ral farve, er det også en mulighed.

Vores arkivreoler og lagerreoler er stærke og holdbare. Hver hylde i reolen kan som udgangspunkt bære 200 kg. Reolerne har en standardhøjde på 2,0 meter men fås op til 2,4 m i højden med følgende dybder: 30 cm – 40 cm -50 cm – 60 cm og 80 cm. Reolerne leveres som udgangspunkt med en pulverlakeret overflade. Pulverlakeringen er den stærkeste på markedet og giver dig et design, som holder i mange år. Overfladen på både arkivreoler og lagerreoler er meget slidstærk og kan modstå enhver daglig slitage.

Vi kan lave flere tilpasninger af vores arkiv- og lagerreoler, så de passer præcis til dine behov. Alle reolerne kan leveres med åben eller lukket gavl.

Kontakt os for mere information omkring vore reolsystemer, lagerreoler og arkivreoler på 86 41 12 00 eller send os en mail på combi-industri@mail.tele.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder.

Combi-Industri A/S